Leven vanuit je wezenlijke zelf

Auby-sur-Semois
6 tot 11 juli 2022
Meditatie, opstellingen, healing, verbindende communicatie, rituelen en meer ā€¦ laat je verrassen en meevoeren op de stroom van heling die de locatie en het groepsgebeuren je kan bieden.
Georganiseerd door
Marie van Orvita
&
Inge van Minilelie

šŸŒžšŸŒž 5 daagse contact met jezelf – 6 tot 11 juli 2022 šŸŒžšŸŒž

Heb je het moeilijk connectie te maken met wat je werkelijk wil?
Weet je wat je wil, maar stroomt het niet?
Ontdek je blokkades om met zaken aan de slag te gaan, je dromen neer te zetten en oude pijnen aan te pakken?
Krijg je je ware zelf niet neergezet?

In deze 5 dagen nemen we je mee op een reis in diepe connectie met jezelf en ontstoren we trauma die je tegenhoudt. Zo kan het geschenk van je wezenlijke zelf beter stromen op aarde.

We gaan van je conceptie naar het nu over het vormen van de toekomst en de acceptatie van de dood, zodat we voluit kunnen leven.

Meditatie, opstellingen, healing, verbindende communicatie, rituelen en meer ā€¦ laat je verrassen en meevoeren op de stroom van heling die de locatie en het groepsgebeuren je kan bieden.

Vorige levenswerk – Waarom het verleden induiken? Als je kijkt naar je eigen leven, dan merk je dat er bepaalde patronen en gedragingen zijn die zich constant herhalen. Sommigen vallen gemakkelijk te herleiden naar onze kindertijd of een trauma, andere kunnen we moeilijker plaatsen. Een blik werken op onze vorige levens brengt dan vaak de antwoorden & healing die nodig is om uit een loop te kunnen stappen. Bringing the light into the darkness for intense transformation.

Meditatie: Een cadeau aan jezelf. Meditatie is de ideale manier om tot ontspanning te komen, om de constante gedachten en emotie stroom even te onderbreken en ons bewust te worden van onze goddelijke essentie. Onderzoek heeft uitgewezen dat plekken waar veel gemediteerd wordt, minder conflicten en ziekte kennen – dat hun spoedafdelingen minder vaak bezocht worden. Wat houdt ons tegen?

Wie zijn wij?

Marie

Ik ben mede oprichtster van Orvita, school op basis van zelfsturing en verbindend communiceren. Orvita is voor mij een plek waar kinderen en volwassenen zichzelf kunnen zijn, zichzelf kunnen vinden en zichzelf kunnen realiseren. Ook in mijn leven is dat nog steeds een boeiende reis. Opstellingen, innerlijk kindwerk en verbindende communicatie hebben mij geholpen om mezelf meer en meer te realiseren. Wat ik geleerd, begrepen en ervaren heb op dit pad deel ik nu graag met anderen.

Inge

Bezielster van Mini Lelie, een energetische ervaring waar trauma healing, reading en natuurlijk leven dicht bij je kern – centraal staan. Mama van 2 nieuwe tijdskindjes, vegan, foodlover, beetje verslaafd aan koffie šŸ˜‰ en vooooooral fan van eens goed lachen.

Praktisch

Inschrijven

Stuur een mailtje naar marie@orvita.be

Maximum aantal deelnemers: 7