Infomoment

Bij Orvita krijgen kinderen en jongeren de ruimte om helemaal zichzelf te zijn en te ontdekken in een gemeenschap waar iedereen erbij hoort en met ieders behoeften rekening gehouden wordt. Dat doen we door zelfsturend en met verbindende communicatie te werken.

Onze Orvita democratische school te Gent en te Oudenaarde is voor alle kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar. Op onze Orvita kampen zijn kinderen welkom van 3 tot 14 jaar en we organiseren deze momenteel in Gent en regio Antwerpen. We organiseren een tevens een basisopleiding om te leren vanuit verbinden in vertrouwen met kinderen en jongeren om te gaan.

Kinderen en jongeren zijn van nature geïnteresseerd in zichzelf en de wereld rondom hen. Daarom bieden we ze de ruimte om vanuit intrinsieke motivatie aan de slag te gaan. In interactie met de facilitators en andere kinderen ontstaan diverse activiteiten. Doordat de activiteiten zelf gekozen zijn, leren ze er ontzettend veel van en zijn ze enorm betrokken bezig.

De facilitators benaderen de kinderen en jongeren vanuit verbindende communicatie. Zo nemen we de tijd om echt te luisteren naar wat er bij de kinderen leeft. We werken aan een gemeenschap waar ieder kind zich thuis voelt en waar met ieders behoeften maximaal rekening wordt gehouden.

Onze pijlers zijn: verbinding, vertrouwen, zelfsturing, democratisch, spelen, inclusief, holistisch en agile.

 • Heb je interesse om je kind te laten deelnemen aan een Orvita kamp?
 • Ben je benieuwd naar onze democratische school?
 • Lijkt een Orvita basisopleiding je wel wat?
 • Wil je graag facilitator worden op onze kampen?
 • Of wil je graag mee bouwen aan Orvita?

Kom dan zeker naar een infomoment.

Op het infomoment kan je kennismaken met ons team, onze visie, de democratische school, de kampen en de basisopleiding.

 Data infomomenten:

Oudenaarde
Wanneer: zaterdag 14 augustus van 10u00 tot 12u30
Waar: Oosse 6, 9700 Mater (Oudenaarde)

Gent
Wanneer: zaterdag 28 augustus van 10u00 tot 12u30
Waar: Textielstraat 17, 9000 Gent

Het infomoment is gratis.

Inschrijven kan u doen door onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen. Als u binnen de 10 minuten nog geen mail ontvangen heeft, raden we u aan in de spam te kijken.

  Infomoment


  Uw gegevens  De weg naar Orvita

  Nieuwsbrief

  Privacybeleid