Infoavond

Bij Orvita krijgen kinderen en jongeren de ruimte om helemaal zichzelf te zijn en te ontdekken in een community waar iedereen erbij hoort en met ieders behoeften rekening gehouden wordt. Dat doen we door zelfsturend en met verbindende communicatie te werken.

We organiseren kampen voor kinderen en jongeren, we zijn bezig met de opstart van een school en plannen een opleiding voor mensen die met kinderen en jongeren werken.

Kinderen en jongeren zijn van nature geïnteresseerd in zichzelf en de wereld rondom hen. Daarom bieden we ze de ruimte om vanuit intrinsieke motivatie aan de slag te gaan. In interactie met begeleiders en andere kinderen ontstaan diverse activiteiten. Doordat de activiteiten zelf gekozen zijn, leren ze er ontzettend veel van en zijn ze enorm betrokken bezig.

De begeleiders benaderen de kinderen en jongeren vanuit verbindende communicatie. Zo nemen we de tijd om echt te luisteren naar wat er bij de kinderen leeft. We werken aan een gemeenschap waar ieder kind zich thuis voelt en waar met ieders behoeften maximaal rekening wordt gehouden.

Onze pijlers zijn: verbinding, vertrouwen, zelfsturing, democratisch, spelen, inclusief, holistisch en agile.

Onze kampen gaan momenteel door in Gent en binnenkort ook in regio Antwerpen. De locatie voor onze school en onze opleiding liggen nog niet vast, maar zal hoogstwaarschijnlijk Gent en/of regio Antwerpen zijn.

  • Heb je interesse om je kind te laten deelnemen aan een Orvita kamp?
  • Ben je benieuwd naar onze school?
  • Lijkt een Orvita opleiding je wel wat?
  • Wil je graag begeleider worden op onze kampen?
  • Of wil je graag mee bouwen aan Orvita?

Kom dan zeker naar onze infoavond.

Op deze avond kan je kennismaken met ons team, onze werking, onze kampen, onze school en de opleiding voor mensen die met kinderen werken.

De infoavond gaat door op volgende momenten en locaties:

Infoavond Gent

Vrijdag 24 april 2020 van 19u30 tot 22u00
Textielstraat 17, 9000 Gent

Infoavond Mortsel

Donderdag 30 april 2020 van 19u30 tot 22u00
Edegemsestraat 55, 2640 Mortsel

De avond is gratis.
Inschrijven kan u doen door onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen.
Infoavond


Uw gegevensDe weg naar Orvita

Nieuwsbrief

Privacybeleid