Het Orvita team

Medeoprichter, facilitator op school en kampen, trainer en therapeut
Gent

Hoe kun je met kinderen en jongeren omgaan zodat ze zich optimaal ontplooien en een zo hoog mogelijk welbevinden hebben? Deze vraag beantwoorden en in de praktijk brengen is Stijn zijn levenswerk. Sinds 2003 werkt hij met kinderen, o.a. in de (buitenschoolse) kinderopvang, in Sudbury School Gent en sinds 2019 in Orvita. In 2009 ontdekt Stijn Verbindende Communicatie en verdiepte zich hierin via boeken, opleidingen en oefengroepen. Sinds 2011 gaat hij jaarlijks naar de conferentie van de European Democratic Education Community. Hij heeft diverse Democratische scholen in Europa bezocht. Verder is hij gepassioneerd door de kracht van spel, zelfsturend leren, Aware Parenting en beslissen met consent.

Stijn is de medeoprichter van Orvita. Hij is facilitator op de kampen en in de school. Verder is Stijn trainer van o.a. de jaaropleiding en ondersteunt hij ouders in verbindend en afgestemd opvoeden.

Medeoprichter, facilitator op school en kampen, trainer en therapeut
Gent

In essentie houd ik van het leven, van andere mensen en wezens. Ik wil graag met ze spelen, delen, knuffelen, schoonheid ervaren, ontdekken en nog veel meer… Door een lastige emotionele start in mijn leven en een schoolcarrière vol weerstanden, kwam daar een domper op. Ik heb een hele weg mogen afleggen om terug stap voor stap bij mijn essentie te komen.

In 2008 ontdekte ik geweldloze communicatie, het voelde als thuiskomen. Er is een manier om met elkaar om te gaan zodat iedereen zich gehoord voelt en zijn plek heeft! Wat later ontdekte ik zelfsturing. Als je gewoon jezelf volgt leer je precies wat je nodig hebt. Wat een bevrijding! Doorheen kampen voor kinderen die ik organiseerde, heb ik de kracht van deze concepten mogen ervaren.

Ik ben medeoprichter van Orvita en facilitator op de kampen en in de school. Verder ben ik trainer van o.a. de jaaropleiding en begeleid ik mensen via opstellingen van het innerlijk kind.

Aline Van Duyse

Organisatorisch medewerker: boekhouding