UiTPAS

Wat is UiTPAS?

UiTPAS is een spaar- en voordelenkaart voor activiteiten in de vrije tijd bij aangesloten organisaties. UiTPAS is beschikbaar in heel wat gemeenten in Vlaanderen.

Orvita is partner van UitPAS. Hierdoor is de UiTPAS geldig bij Orvita voor de vrijetijdsactiviteiten buiten schooltijd, waaronder de kampen.

UiTPAS met kansentarief

Mensen die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming van de mutualiteit, een leefloon ontvangen of in schuldbemiddeling zijn, hebben recht op een UitPAS met kansentarief.

Met UitPAS met kansentarief krijg je 80% korting op vrijetijdsactiviteiten die plaats vinden in dezelfde regio als dat je woont. Dus ze krijgen 80% korting op de kampen bij Orvita.

Orvita biedt op eigen initiatief 30% korting aan voor vrijetijdsactiviteiten, waaronder de kampen, met UiTPAS met kansentarief die in andere regio wonen dan de activiteit doorgaat.

Punten sparen

Met UiTPAS kan je punten sparen bij de aangesloten organisaties. Met die punten kan je korting of voordelen krijgen bij bepaalde organisaties of activiteiten.

Punten sparen staat los van de UiTPAS regio en kan je dus doen bij organisaties in heel Vlaanderen.

Bij Orvita kan je punten sparen tijdens de kampen.

UiTPAS regio Gent

UitPAS regio gent omvat Gent, Merelbeke, Destelbergen, Melle en Lochristi. Orvita is aangesloten bij UiTPAS regio Gent. Dus voor vrijetijdsactiviteiten van Orvita in deze regio is de UiTPAS bruikbaar.

Gezinnen met UiTPAS regio Gent met kansentarief krijgen 80% korting voor Orvita kampen in UiTPAS regio Gent.

Gezinnen met UiTPAS kansentarief krijgen, op eigen initiatief van Orvita, 30% korting voor Orvita kampen in UiTPAS regio Gent.

Meer info over UiTPAS regio Gent

UiTPAS Leie Schelde

UiTPAS Leie Schelde wordt regionaal gecoördineerd door Cultuurregio Leie Schelde. De deelnemende gemeenten binnen de UiTPAS-regio Leie Schelde zijn: Deinze, De Pinte, Gavere, Nazareth, Sint-Martens-Latem en Zulte.

Momenteel is UiTPAS Leie Schelde nog in opstart, in de loop van 2024 kan je in de deelnemende gemeente je UiTPAS kopen. Vanaf eind 2024 of begin 2025 kan je ook gebruik maken van UiTPAS Leie Schelde bij Orvita.

Orvita biedt op eigen initiatief al 30% korting aan voor gezinnen die UiTPAS met kansentarief hebben en wonen in een andere regio.

Meer info over UiTPAS Leie Schelde

language Taal: Nederlands

label organisatie ->

Ga naar inspiratiepagina over